Tuesday, July 19, 2011

pantun 4 kerat

pantun ini gua tujuan khas buat sesiapa yang berkenaan..... jadi kepada sesiapa yang tak berkenaan boleh lah blah dari blog ini.....

pertama sekali gua nak bagi tau gua tak pernah luluskan mana-mana peruntukan dari perbendeharaan syarikat gua untuk bayar mana-mana spy sama ada untuk spy-kan gua atau pun spy-kan apa-apa berkenaan keluarga gua.... jadi kepada spy yang berkenaan tu paham-paham je la kerja lu tak akan berbayar!!!!

lepas tu gua nak bagi tau pulak kat lu yang gua tetap dengan bini gua walaupun bini gua dah bersaiz double XXL jadi tak payah susah payah nak runtuhkan rumah tangga gua, gua tetap sayang kat bini gua walaupun muka bini gua dah macam roti canai.... carik jer balak lain banyak lagi balak lain yang lebih hensem dan kaya dari gua.....

gua tau lu yang gua maksudkan ada dalam laman muka buku fasal itu gua post pantun empat kerat nie kat laman muka buku.... jadi gua nak bagi lu faham apa itu laman muka buku..... laman itu adalah laman sosial.... jadi kalau lu tak faham bukak kamus dewan, tak pun google la untuk keterangan lanjut..... apa tu kehidupan bersosial jadi jangan ambik hal dengan kehidupan sosial gua...... yang lu payah-payah kencing kat telinga bini gua tu apa pasal.... kalau lu belum nampak gua naik hotel dengan mana-mana minah jangan memandai pie kencing telinga bini gua..... atau mungkin lu kepingin nak pegang-pegang tangan dengan gua.... cari aja tangan lain.... jari tangan gua dah tak berapa ligat!!!!......

gua heran dengan lu.... apa lu dapat ? siapa bayar lu ? gua nak bagi tau lu bini gua cukup kenal dengan gua...... tapi oleh kerana lu dah kencing telinga bini gua kerap sangat.... bini gua dah tak berapa kenal gua...... ini semua lu punya pasal.... BODOH PUNYA ORANG!!!! ARKKKPTUIIII!!!!

5 comments:

Mat Jack a.k.a. CikguMetal said...
This comment has been removed by the author.
Mat Jack a.k.a. CikguMetal said...

biasak la dude, bila jadi orang glamer macam2 angin ribut datang bergusip. Kita sengih2 sambil tayang gigi dah ler mendengar gusip yang tak senilai walau 1 sen pun. Kita orang glamer tak tumbang dengan gusip liar...ahaakkss!!!

kasanova pencen said...

cikgu.... ini macam kalu rupanya jadi glamer.......

El Syifa Althafunnisa said...

estede bha bro .. wa kalu jupa ini urg .. wa kasik naek dolu kening wa macam itu zena zin punya kening baru wa tanya .. 'Gua ada utang sama lu ka ?'

El Syifa Althafunnisa said...

teringin pula si el menumpang keglamering cegu zamani .. heee ..