Sunday, August 15, 2010

pengumuman....

mari sini dekat sikit..... aku mau bagi tau kat korang........ kalau cerita kat sini cerita yg watak nya boleh jadi ustad, imam atau ustazah mungkin nama watak nya agak betul..... namun kalau nama watak nya sedikit jahat macam makhluk yg hasut nenek moyang kita tu sampai kena halau telanjang bulat dari surga tu errr nama watak nya tu aku tukar sikit untuk menjaga keharmonian nya dan keluarga nya.... dan kalau nama tu agak2 sama dgn nama korang so so so sori lah aku ndak sengaja....... so jangan marah kat aku email atau talipon.... weiii jangan la ambik ati..... dan kepada sesiapa yg terkena aku harap korang bawak2la betobat banyak2kan la menagis.... sebab kita ni bukanya best sangat....

kalau korang marah jugak nama korang masuk kat sini meh sini jumpa aku; aku bagi penempiling aku dah lama tak tempiling org..... korang boleh pilih sendiri mau pakai tangan kiri atau kanan..... pakai kaki pun boleh kalau sudi....

nota: errr yg tadi tu untuk org jantan macam aku..... untuk ciwik2 d bawah umur 30 dan masih boleh di sunting menjadi awek aku; aku tidak lah begitu kejam sampai mau tempiling sepak tendang.... untuk golongan yg ini aku dengan rela hatinya nak bagi satu jilatan paling manis.... tapi pasti kan dah mandi dan pakai porfume banyak2....

jadi jangan marah-marah macam la nama korang tu cantik sangat......

3 comments:

Sutera Maya said...

Assobru minaL iman .. =)

kasanova pencen said...

hahahah aku inda pandai bahasa arab la... yg aky paham iman aja.... hehehe

kasanova pencen said...

salah post aku mau post entri ni ke blog ku yg lagi 1 heheh te hantar ke sini plak sori ek.....